LA ROCA NEGRA


[QUI SOM]La Cursa de la Roca Negra és una prova atlètica de muntanya que organitzem a Sant Boi de Llobregat dues entitats locals, el Centre Excursionista Sant Boi i la Fundació privada Marianao (ONG d'acció social i educativa),amb el suport de l'atleta Ricard Verge.

Es tracta d'una mitja marató de muntanya exigent, que recorre les muntanyes de la zona, passant pels termes municipals de Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles, amb un desnivell positiu acumulat de fins a 1400 metres.

La prova arriba aquest any a la seva quarta edició, essent ja un referent a la provincia de Barcelona per als amants d'aquest esport que cada cop arreplega més adeptes, el trail running. 

Té una participació de 450 corredors i corredores, i en paral·lel s'organitza una caminada popular de 10 kilòmetres aproximadament, que fan un sumatori total de 600 participants, als que s'han d'afegir 100 voluntaris que fan possible tota l'organització. La prova, tot i el seu caràcter competitiu, pretén conservar l'esperit popular i proper a la ciutat que la fa genuïna i molt ben valorada per la gent que hi participa.


ATENCIÓ!! 
Canvi de sortida! Aquest any acostem la cursa al poble, i sortim des de la plaça Mercè Rodoreda al Barri de Marianao, a Sant Boi de Llobregat!

US HI ESPEREM!!